גליל עליון SLOW FOOD 


ה Convivium בגליל העליון התחיל בפעילותו בסתיו 2006, הוקם על ידי עינת ו אביגדור רותם – בעלי "פאוזה", שצירפו אליהם כחברים ראשונים את איל אלחנתי – בעלים ושף פוקצ'ה בר, בירגית רשף – קולעת סלים ו צלי רשף – מגדל זיתים ויצרן שמן זית משובח .

מטרת ה Convivium היא הנאת החברים בבילוי סביב נושאי עניין משותפים, ברוח תנועת סלוו פוד העולמית.

המפגשים מתקיימים באצבע הגליל, בסופי שבוע בהשתתפות חברי העמותה ואורחיה.

למפגשים אלו מוזמנים מומחים ובעלי מקצוע בתחומי גידול, טיפוח, הכנה, שימור ושימוש במוצרי מזון וכלי-בית שונים.

פעילות סלוו פוד גליל עליון מתקיימת במסגרת עמותה בשם זה, שאינה למטרות רווח והפעילים בה עושים עבודתם בהתנדבות וללא שכר.

לפרטים נוספים על האירועים המתוכננים במסגרת Convivium הגליל העליון

ההשתתפות באירועים שמארגנת העמותה כרוכה בתשלום המיועד לכיסוי הוצאות הפעילות בלבד.

אם גם לך יש עניין לשלב בין החיים המודרניים לבין הגישה הבריאה והטבעית לחיים של פעם, אפשר להצטרף כחברים מן המניין ל Convivium בגליל העליון.

מה צריך לעשות בשביל זה?

להאמין בפילוסופיה של SLOW FOOD

להיות מוכן לשתף פעולה וליזום פעילות ברוח התנועה

לקחת חלק במפגשים של ה Convivium - הצטרפו אלינו

לפרטים נוספים על הארגון ופעילותו ברחבי העולם, ניתן לגלוש אל אתר האינטרנט של SLOW FOOD בכתובת: http://slowfood.com

לפרטים נוספים על פעילות ה Convivium בגליל העליון, ניתן ליצור קשר טלפוני עם אביגדור במספר: 054-4372769 או דרך המייל בכתובת: avigdor@slowfood.org.il
 
 
 
 
 

הצטרפו אלינו :
עידכונים :
08/02/2012

תכנית המפגשים השנתית